08.10.2020 11:01

Autostrada Transilvania – Tronsonul Campia Turzii – Targu Mures

Din economiile facute la proiectele cu fonduri europene se va construi autostrada de la Campia Turzii la Targu-Mures, pe o lungime de 53 kilometri, potrivit ministrului Dan Sova.
DSC_0046
Momentan, la autostrada Transilvania se lucreaza segmentul Sebes- Turda, acesta nefacand parte din traseul initial al autostrazii. Pentru Suplacu de Barcau-Bors sunt alocari financiare pentru 2014-2016 pentru a fi gata cei 64 kilometri. “De asemenea am luat decizia sa incepem constructia pe cei 53 kilometri de la Campia Turzii la Targu-Mures. Pentru acest segment exista studiul de fezabilitate si urmeaza sa fie realizata licitaţia pentru desemnarea castigatorului. Constructia autostrazii pe segmentul Campia Turzii – Targu – Murea se va face din economiile facute in perioada 2007 – 2013 din fonduri europene”, a declarat ministrul.

Pentru tronsonul Suplacu de Barcau- Gilau inca se cauta o solutie. Alocari de la bugetul de stat sunt pentru Suplacu de Barca – Bors si fonduri europene pentru Campia Turzii la Targu-Mures. Tronsoanele vor fi gata in 2016.

restart-la-autostrada-transilvania-umb-va-construi-tronsonul-gilau-nadaselu

Articol complet aici.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto