05.25.2020 6:02

AutoItalia renunta la reprezentarea marcii Infiniti in România

Cu ocazia lansarii noului Jeep Grand Cherokee in Romania, oficialii importatorului Autoitalia au fost prezenti si au anuntat ca renunta sa mai vanda marca Infiniti din cauza rezultatelor slabe.

Infiniti_d6439a3992

Directorul general al AutoItalia spune ca  povestea marcii Infiniti se apropie de sfarsit in Romania pentru ca importatorul a luat decizia de a nu mai comercializa brandul premium al grupului Nissan pentru a se concentra pe marci si modele care aduc companiei un profit mai mare. Noul Jeep Grand Cherokee a fost vandut, in doar doua luni de comercializare, in 40 de unitati, alte 20 de comenzi find deja trimise catre uzina.

Marca Infiniti se afla in portofoliul AutoItalia din 2009 insa a avut rezultate destul de slabe in Romania, in acest an fiind comercializate doar trei unitati. AutoItalia mai reprezinta in Romania si brandurile : Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Maserati, Abarth, Fiat Professional și Jeep.

infiniti2

vezi articolul original pe www.capital.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto