08.03.2020 12:30

Aston Martin Cygnet

Aston Martin Cygnet a fost scos de la linia de productie a companiei.
Un purtator de cuvant al Aston Martin a spus ca compania nu are planurile actuale de a re-intra in
segmentul de masini supermini sau masini de oras,ci se concentreaza pe gama de masini sport.

 

Aston-Martin-Cygnet-2011-widescreen-04


Considerat de multi a fi o justificare pentru Aston Martin de continua dezvoltarea V8 si masini cu motor V12 sport, emisiile reduse de CO2 ale Cygnet - 120g/km - a permis Aston sa reduca media emisiilor sale de CO2 din intreaga gama de produse.

aston-martin-cygnet-launch-2

Cygnet are 920 kg ,este o masina de oras care a fost introdusa initial in 2011, si a venit cu un motor cu patru cilindri pe benzina de 1.3 litri. Prima unitate originala a fost laudata  pentru interiorul sau de lux, precum si pentru recursul sau atat pentru bogati cat si pentru cei open-minded. Se crede ca doar 143 de exemple sunt inca prezente pe drumurile din Marea Britanie.

cygnet-2-014

Zvonuri pe Internet sugereaza ca un proiect similar, bazat pe un parteneriat tehnic Aston Martin cu AMG, ar putea scoate o noua masina de oras, in viitor. Aston Martin Cygnet este perfect pentru fanii ai orasului si ai brandului. Pentru restul, este doar o distractie scumpa.

aston-martin-cygnet-sports-car-the-committe-of-cygnet1 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto