03.31.2020 20:18

Antrenorul celei mai bune echipe din Cupa Romaniei

Goodyear Dunlop Tires România, partener oficial al Cupei României Timisoreana editia 2012-2013, a oferit astazi lui Cosmin Contra si lui Jeremy Bokila premiile speciale „Antrenorul Celei Mai Bune Echipe” si respectiv „Golgeterul Competitiei”.

Goodyear Dunlop Tires România, partener oficial al Cupei României Timisoreana editia 2012-2013, a decernat astazi, în preziua Supercupei României, trofeele pentru Antrenorul Celei Mai Bune Echipe din cadrul actualei editii a Cupei României si, respectiv, pentru Golgeterul Competitiei, antrenorului Cosmin Contra si atacantului echipei Petrolul Ploiesti, Jeremy Bokila.

Cosmin Contra, în vârsta de numai 37 de ani, a adus dupa 18 ani victoria în Cupa în curtea echipei prahovene Petrolul Ploiesti. Fostul jucator de fotbal, actualmente antrenor, a primit astazi recunoasterea Goodyear pentru performanta realizata alaturi de echipa Petrolul Ploiesti. Echipa prahoveana a obtinut Cupa în meciul disputat cu CFR Cluj, în data de 1 iunie 2013 pe Arena Nationala. Golul victoriei a fost marcat de Jeremy Bokila, atacantul echipei petroliste primind cu aceasta ocazie si trofeul Golgeterul Competitiei pentru cele mai multe goluri marcate în editia 2012-2013 a Cupei României.

„Disputarea Cupei este întotdeauna o provocare. Aici se joaca totul de la început. Noi am avut ca obiectiv câstigarea Cupei si am reusit. Multumim suporterilor si sponsorilor ca ne-au sustinut. Multumim Goodyear ca a înteles ce înseamna sa te bati pentru Cupa si ca ne ofera astazi aceasta recunoastere”, a declarat Cosmin Contra, antrenorul echipei Petrolul Ploiesti.

Goodyear Dunlop Tires România, partener oficial al Cupei României editia 2012-2013, a fost alaturi de toate echipele din competitie, precum si alaturi de suporterii înfocati de peste tot în tara, oferind atât celor mari cât si celor mici prilejul de a se bucura de spectacol si divertisment inclusiv în timpul pauzelor. Cu ocazia actualei editii a Cupei României, Goodyear a demarat de asemenea proiectul “Goodyear pentru Siguranta celor Mici”, proiect destinat informarii si cresterii sigurantei în traficul rutier pentru copiii cu vârsta pâna în 9 ani.

“În calitate de parteneri oficiali ai Cupei României editia 2012-2013 am avut ocazia sa fim alaturi de cei pasionati cu adevarat de fotbal, de familii întregi atrase pe stadioane de magia performantei sportive si pentru a fi alaturi de echipele lor de suflet. Înca de la început ne-am propus sa oferim un premiu special antrenorului echipei care va câstiga Cupa, precum si jucatorului cu cele mai multe goluri marcate în aceasta editie a Cupei României. Îi felicit pe domnii Cosmin Contra si Jeremy Bokila pentru performanta din Cupa României si le urez mult succes în continuare”, a încheiat domnul Ovidiu Balan, Director General al Goodyear Dunlop Tires România.

Echipa Goodyear Dunlop Tires România va fi prezenta si mâine alaturi de suporterii celor doua echipe ce îti vor disputa rivalitatea în Supercupa României. Meciul dintre Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti va avea loc mâine pe Arena Nationala de la orele 20.45.
Pentru mai multe informatii despre Goodyear, vizitati www.goodyear.ro.

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 52 de unitati de productie din 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta în aceasta industrie. Pentru mai multe informatii despre Goodyear si produsele sale, vizitati www.goodyear.ro. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto