02.26.2020 20:35

Am condus noul Renault Clio

Teoretic, cumpărătorii de supermini îşi doresc economie, siguranţă, spaţiu şi confort. Toate acestea pentru un preţ bun. În realitate, mai presus de toate cele enumerate, ei vor o maşină drăguţă. Sunt în stare să treacă peste orice fel de puncte slabe dacă maşina arată bine. În caz contrar, nu vor scoate banii indiferent cât de spaţioasă e, cât de puţin consumă sau câte sisteme de siguranţă are.

Prin urmare, noul Clio încearcă pe cât posibil să fie o maşină frumoasă. E mai joasă şi puţin mai lungă, lucru ce îi oferă o atitudine sportivă. Plafonul scăzut scade puţin din înălţime, dar rămâne loc destul.

Hayonul se deschide cam ciudat şi din cauza geamurilor mici din spate, vizibilitatea în intersecţii este dificilă iar spaţiul la parcare devine greu de măsurat.
Dar te vei obişnui cu asta, pentru că alegerile tale în materie de maşini sunt la fel ca ale mele, lipsite de noimă. Iar noul Clio arată bine, iar tu vei arăta la fel de bine la volan.

Citeşte articolul integral pe topgear.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto