05.17.2022 6:52

Masinile care se vor conduce singure vor avea soft de la Cluj

Softul pentru masina care se va conduce singura se face in Cluj-Napoca

Reprezentantii companiei germane Bosch sustin ca inginerii români proiecteaza la Cluj softul pentru masinile care se vor conduce singure.

Grupul Bosch, una dintre cele mai mari companii care activeaza în industria tehnologica si cea de servicii la nivel mondial, a înregistrat anul trecut în România o cifra de afaceri de 212.000.000 Euro, în crestere cu 18% de la 180.000.000 Euro în 2012, potrivit datelor companiei.

Pe total business mondial 65% din cifra de afaceri reprezinta partea legata de industria auto. În România suntem aproape de aceasta cifra. În 2013 spre exemplu industria auto ne-a ajutat mult si speram ca si în 2014 sa beneficiem de pe urma revenirii industriei auto. Dupa cum a început anul, ne putem astepta la o crestere de doua cifre, de peste 10% în 2014. Este greu de estimat pentru întreg anul deoarece sunt evenimente care se petrec cu o viteza foarte mare“, a spus Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch SRL, citat de zf.ro. El este reprezentantul grupului Bosch în România.

Bosch

citeste articolul integral pe Money.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto