05.29.2020 17:17

Noul concept Ford Ka

Acesta este concept Ford Ka, care a fost prezentat la un eveniment auto in Brazilia.
Ford spune despre noul concept ca scoate in evidenta designul indraznet, ingineria de calitate si tehnologiile inovatoare“, si adauga ca va fi o alegere noua pentru clientii din mediul urban entry-level“. Se intelege ca un nou Ford Ka va intra in productie la inceputul anului 2014, si pusa in vanzare in termen de doi ani.

ford-ka_600-620x414

Rapoarte sugereaza ca conceptul a fost revelat pentru a asigura comerciantii ca un nou model entry-level este in curs de dezvoltare. Actuala generatie Ford Ka a luptat pentru a se vinde la fel de bine ca modelul din generatia anterioara.

Actualul Ford Ka este co-dezvoltat cu Fiat 500, dar noul Ford Ka este bazat pe o versiune puternic modificata de ultima generatie pe platforma Ford Fiesta . Conceptul este o masina in cinci usi, sugerand ca masina de productie va urma exemplul.

 

2014_ford_ka_concept_00f-1114-460x272

  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto