04.07.2020 20:56

343.000 de autovehicule în 2013

Directorul general al Aliantei Renault-Nissan a anuntat o poductie record de autovehicule la uzina Renault de la Pitesti

Uzina Renault de la Pitesti a înregistrat o productie-record de 343.000 de autovehicule în 2013, a declarat directorul general al Aliantei Renault-Nissan, la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, Carlos Ghosn i-a prezentat presedintelui României planurile de dezvoltare ale companiei pentru anii urmatori, care vizeaza, mentinerea activitatii uzinei Dacia de la Pitesti, cel putin la nivelul actual.

De asemenea, Ghosn l-a informat pe seful statului despre obtinerea, la uzina din Pitesti, a unei productii-record de 343.000 de autovehicule în acest an si i-a adresat multumiri presedintelui Traian Basescu pentru sprijinul constant oferit inclusiv în perioada de criza.

uzina_renault

Citeste articolul integral pe Money.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto