08.14.2020 4:26

2014 GMC Sierra 1500 & Chevrolet Silverado 1500

Nu aveti nevoie de un expert auto pentru a realiza ca, camionetele de la GMC si Chevrolet sunt mai mult decat surori . De fapt, GMC Sierra 1500 SLT Crew Cab Z71 dupa ce a fost testata si Chevrolet Silverado sunt atat de asemanatoare, incat daca le ai pune intr-o   diagrama ar dezvalui un cerc aproape perfect. In ciuda acestui fapt, ambele camioane mentine o baza de clienti loiali.

Interiorul merge pe acelasi drum, adaugand accente mici, cum ar fi ornamente din aluminiu veritabil si biti din furnir pentru a o diferentia de Chevy. Desi nu e exclusiv la Sierra, gigantul este un must-have si nu am avut nici o problema sa-l umplem cu ramasitele aleatorie ale vietii moderne, cum ar fi pahare, telefoane, si documente. Scaunele sunt suficient de largi. Cele doua camioane impartasesc, de asemenea, hote de aluminiu.

Chevrolet Silverado 1500 – Interior

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto